studio 33 - logo
Studio 33 - yhteystiedot: Timpurintie 4, 70900 Toivala. puh: 040 564 4620 info@studio33.fi www.studio33.fi  
 
Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki Studio 33 - laatua, luovuutta ja pirun hyvä meininki
 
 

Laadukasta äänituotantoa

Studio 33 on ammattitason äänitysstudio, joka sijaitsee 10 min. ajomatkan päässä Kuopion keskustasta, Rissalan lentoaseman kupeessa. Yrittäjänä toimii Kimmo Hämäläinen, äänialan ammattilainen jo 20 vuoden takaa.

Studio

Studiossamme on ns. hybridi-järjestelmä, joka on rakennettu tunnetuimpien laitevalmistajien yhteensopivista osista. Laitteiston sydämenä toimii 40 kanavainen - Rupert Neven etuasteilla ja masterlohkolla - varustettu Amek Mozart miksauspöytä, lienee ainoa laatuaan Suomessa. Samanlaisella on äänitetty mm. Eric Claptonin, Nirvanan, Cheryl Crown, Lenny Kravitzin, Cannibal Corpsen ja monen muun huippuartistin levyjä.

Tilat

Kaikki tilamme ovat koneellisesti ilmastoituja ja kaikkiin huoneisiin tulee luonnonvaloa. Äänitystiloja on kaksi, joiden korkeus on yli 3m. Isompi n.40m2 sekä pienempi n.18m2, jossa on erillinen laulukoppi. Studion sydän on tietenkin akustisesti oikein suunniteltu n. 30m2 jäähdytysilmastoitu äänitarkkaamo. Meillä on myös toinen - kooltaan n. 16m2 - äänitarkkaamo, jota voi käyttää myös soittotilana. Sosiaalitiloista mainittakoon oma baari sekä tietenkin saunatilat. Majoitustilat 6-8 hengelle. Pihalta löytyy grillikatos, jossa voi nauttia Suomen kesästä - ja talvesta. Viereiseltä huoltoasemalta saa pizzaa, hampurilaisia, lounasta sekä perus listaruokia.


 
WEB DESIGN BY Aava Media » No pixels were harmed creating this website
«